Wethouder

Alexandra Kolkman (wethouder)

Ik ben Alexandra Kolkman, mede-oprichter en wethouder van Lokaal Belangrijk.

Sinds 2003 woon ik in het prachtige Leusden, samen met mijn man Hans en onze drie kinderen. Ik ben in Leusden komen wonen omdat het een mooie, groene gemeente is met vele voorzieningen zoals sportclubs en een zwembad.

Op de woensdagavond trek ik mijn bokshandschoenen aan voor een partijtje sparren met “de boksbabes”. Ook vind ik het erg fijn om te wandelen in Den Treek of om een rondje Leusden te skaten.

In het verleden was ik politiek actief bij de VVD. Omdat ik anders aankijk tegen het beleid van huidige bestuur van de gemeente Leusden, heb ik samen met enkele anderen Lokaal Belangrijk opgericht. Ik ben van mening dat er beter geluisterd moet worden naar de wensen van de inwoners. Lokaal Belangrijk zal dan ook ècht een partij van, voor en door de inwoners van Leusden, Achterveld en Stoutenburg zijn, die de wensen van die inwoners serieus neemt.

Lezen

Tot voor kort was ik financieel planner bij een pensioenfonds en adviseerde ik de deelnemers in de pensioenregeling omtrent hun financiën voor nu en in de toekomst. Sinds 3 juni 2022 ben ik benoemd als wethouder en ga ik mij voor de volle 100% inzetten voor het welzijn van de inwoners, bedrijven en instellingen van onze mooie gemeente.

alexandra.kolkman@lokaalbelangrijk.nl